zaterdag 17 september 2011

De tractor

SpoonflowerOjee, het is schandalig, al bijna een maand ben ik hier niets meer komen vertellen. De reden? Wel, eerst herexamens, daarna een afmattende vakantiejob. Ik ben het niet gewend om reeds om zes uur naast mijn bed te moeten staan, en eenmaal thuis gebeurt er niet veel meer dan mailtjes checken, facebook checken en blogjes checken. En daar kan ik niet goed mee overweg, want mijn hoofd draait overuren over dingen die ik (vroeg of laat) nog eens wil proberen.
Eén van die dingen was spoonflower testen. Je weet wel, hier heb ik het er al eens over gehad. Wel, een maand geleden was het zo ver. Ik zat middenin de blokperiode toen dit bericht mijn aandacht trok in mijn blog-lijst. Free swatch day, dus een stukje stof van ongeveer 20x20 cm gratis (ook verzending). Ideaal dus om spoonflower eens uit te testen.
Blue TractorZogezegd, zogedaan. Middenin de blokperiode (shame on me) ging ik dus aan de slag met een ontwerpje. Als basis gebruikte ik mijn flock-ontwerpje voor het verjaardags-t-shirtje van M. Uiteindelijk kwam ik tot het ontwerpje hiernaast.
Op 18 augustus (of was het nu 19 augustus, tijdsverschillen enzo) plaatste ik mijn bestelling, en toen was het wachten geblazen. Bij elke thuiskomst werd de brievenbus en de stapel post gecheckt, maar helaas, steeds weer een ontgoocheling want het stofje kwam maar niet. Net zoals Karen gaf ik de schuld reeds aan meneer de postbode. Maar uiteindelijk kwam het toch, dinsdag geloof ik. (Eigenlijk had ik dus al veel eerder kunnen bloggen, maar die vakantiejob hé. Ik ben maar een watje zulle …) Ik ben tevreden, de kleuren zitten goed en ik kreeg een compliment van zowel de kleine broer als de mama. En het ontwerpje is herkenbaar, toch?Spoonflower
Wat wil je nog meer? Wel euhm, de mogelijkheid om bredere stof te bestellen. Kleine broer, die zag een dekbedovertrek wel zitten, maar met een breedte van 107 cm zal dat wat moeilijker zijn zeker?!
Spoonflower