zaterdag 13 augustus 2011

Voor M.

002_M., het petekindje van ons papa werd maandag 5 jaar. Zijn nieuwjaarskado was er eentje waar hij wel een tijdje mee weg kan, maar naar een verjaardagsfeestje ga je natuurlijk niet zonder kado!
Als eerste kreeg hij een grote, zelfgemaakte (photoshop) verjaardagskaart met foto’s van hem, van baby tot nu. Echt interessant was dat niet voor het kleine sprot, zijn mama daarentegen was er wel blij mee.
Hij kreeg ook een grote fles en een klein flesje bellenblaas, samen met een bellenblaaspistool. Ik had hem ooit eens beloofd ons pistool mee te brengen, maar er eentje kado geven leek me nog veel plezanter.

001_Het derde kado’tje was een t-shirt. Hij had het te druk met het opendoen van zijn kado’tjes, dus hij heeft er niet veel naar omgekeken. Zijn tante vroeg wel of er nog
t-shirtjes lagen in de winkel, haar zoontje zou dat ook wel plezant vinden. De verwondering was groot toen bleek dat die zelfgemaakt was, allé die tractor dan.
 
 


003_004_En een kado zonder verpakking is natuurlijk geen kado. Het werd een herbruikbare verpakking, een rugzakje volgens noodlehead. Nu waren zijn zussen verwonderd over het zelfgemaakte kado.
Het flocken van de tractor deed ik volledig zelf, ik zocht enkele tekeningen op internet, en combineerde die tot een hele nieuwe tekening, voldaan aan de eisen des huizes zo-Ella. Het knippen gebeurde aan de hand van de handleiding van Miestaflet. Ik kleefde de verschillende delen (behalve de binnenkant van de wielen) voor het strijken aan elkaar met een beetje plakband, om het verschuiven van de verschillende delen tegen te gaan.
Wie interesse heeft in de tractor, hier kan je hem vinden.
Flockfolie: Vermiljoenshop
T-shirt: Hema
006_
De noodleheadrugzak maakte ik bijna volledig zelf. Voor de rits had ik wat hulp van ons mama nodig, maar de rest dat deed ik helemaal alleen. Gelukkig maakte ik op voorhand eerst een testexemplaar en kon ik zo enkele blunders op het mooie stofje vermijden.

Auto-stofje: Vermiljoenshop
Rits: Veritas
Koord: Veritas
Andere stofjes: stoffenzolder


Het idee voor dit alles haalde ik bij Poes P! Haar tractor-rugzakje vond ik geniaal, dat was dan ook het eerste plan. Maar toen zag ik dat schone auto-stofje bij Vermiljoenshop,  een tractor daarop zou wel heel druk worden. Dus werden het twee cadeautjes!
verpakking

5 opmerkingen:

 1. Wauwh, heel mooi! Dat t shirtje is prachtig met die tractor! Leuk rugzakje, mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi. En echte jongens stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schoon dat T-shirtje. En het rugzakje zal ook wel scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaaai, wat een sjieke dinges! Ik heb al een tijdje flockfolie liggen, maar ik heb er nog nooit iets mee gedaan.. Ik ben eens benieuwd of mijn eerste flocksel ook zo schoon zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk t-shirtje!Ik ben ook net begonnen met flockfolie te gebruiken, maar heb alleen nog maar simpele patroontjes uit één stuk en kleur geprobeerd. Maar jou t-shirt brengt me wel op nieuwe ideetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen