dinsdag 24 mei 2011

En wat zat daar nu in?

Wat zat daar nu in?


Ik heb het hier al verteld, ik hield een swapje met Poppie en kreeg een heel leuk cadeautje terug. Ik liet ook al een sneak-peak van mijn pakje zien. Maar wat zat daar nu in? Wel, daar zaten twee dingen in, een knuffelwolkje en een berenwashandje.

Het patroontje voor het knuffelwolkje vond ik hier, maar in plaats van lintjes te gebruiken maakte ik zelf labeltjes. Een heel eenvoudig patroontje, maar toch ben ik een keertje opnieuw moeten beginnen, de labeltjes zaten er niet goed tussen. En ik moet ook onthouden dat na het borduren niet mag vergeten de draadjes goed in te stoppen en te knippen, want nu zijn die nog zichtbaar door de stof heen. #nts

Het berenwashandje is er eentje uit dit boekje. Een testversie werd gemaakt uit een oude handdoek van ons mémé, te ver versleten om als cadeautje op te sturen, maar genoeg nostalie om zelf bij te houden. Dus ik maakte er nog eentje, uit witte badstof. Voor de afwerking kreeg ik tips van ons mama, dankjewel mama! Alle stofjes zijn afkomstig van de stoffenzolder van ons mama, en daar zijn heel wat stofjes te vinden, de een al wat mooier dan de andere, maar bananendozen vol.

Wat zat daar nu in?Wat zat daar nu in?Wat zat daar nu in?
Wat zat daar nu in?

3 opmerkingen:

  1. gij hebt wel geluk met zo een stoffen voorraad !!zou ik ook wel willen allemaal retro stofjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zie juist dat ik op het verkeerde heb gereageerd. Er scheelde vorige week iets met onze laptop, dus weet ook niet juist wat er is fout gelopen :)

    Hoe dan ook, je maakt wel heel mooie dingen !!!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen